Menu Luk

Baby massage

Baby massage er stærkt undervurderet.
Når din baby vågner og er utrøstelig, er det svært at være forælder. Særligt slemt er det, hvis det går ud over nattesøvnen (for både forældre og barn). Det har jeg prøvet selv, men heldigvis kun i meget korte perioder. Jeg kendte allerede teknikken og kunne hurtigt hjælpe vores søn, da han fik knas med maven.
Efterfølgende har jeg lært mange forældre at bruge baby massage til selv at kunne hjælpe deres egne børn.
Både når det har presset sig på – og forebyggende, så de har været godt klædt på til selv at kunne hjælpe deres nyfødte.

Det er en stor fornøjelse at se, at selvom et spædbarn græder utrøsteligt (og har gjort det længe), så går det imponerende hurtigt at få maven igang igen. Helt fantastisk er forvandlingen fra det stakkels røde, grædende ansigt – til et afslappet barn, der endelig får fred.
Også maven går på kort tid fra at være helt udspilet og hård, til bare at være en fin baby-mave, helt som den skal være.

Når jeg behandler med babymassage, underviser jeg altid forældrene i selv at udføre behandlingen.
Jeg anbefaler at komme igen én eller måske et par gange for at være sikker på at du er helt tryg ved at udføre massagen korrekt.

Kolik hos spædbørn

Kolik er en tilstand, hvor et spædbarn græder langvarigt og meget af tiden. Kigger man på officielle kilder som f.eks. sundhed.dk, kender vi ikke årsagen. Der er heller ikke nogen effektiv behandling.
Heldigvis er der oftest noget at gøre, alligevel.

Selvom vi ikke kan få svar gennem vores etablerede system, er der alligevel tydelige tegn, der danner et mønster for kolik hos spædbørn. Meget ofte viser det sig at være relateret til fordøjelsen.

Hvis dit barn er en lille slughals, er det jo rigtig godt – for de små skal skynde sig at tage på og blive sunde og stærke.
Dog kan det også gøre, at barnet sluger en masse luft sammen med modermælken (både ved erstatning og brystmælk).
Luft, der når ned i tarmene og udvider sig – og det gør ondt!
Med den rigtige teknik kan man massere barnets mave, og hjælpe tarmenes arbejde på vej.
I næsten alle tilfælde med hurtigt og effektivt resultat.

Vær i øvrigt opmærksom på, at der ikke automatisk er tale om fordøjelsen, hvis du har en utrøstelig baby.
Tager barnet f.eks. ikke ordentligt på, er det også en vigtigt at snakke med din læge eller sundhedsplejerske.
Der kan også være øreproblemer og mange andre ting – men i min erfaring som behandler, er det særdeles ofte maven, der giver anledning til uforklarlig gråd.

Find din tid direkte med et tryk på knappen her:
(Jeg anbefaler at bestille en tid på 40 minutter.)

Booking