Menu Luk

Gravid massage

Gravid massage er fantastisk…! Sjældent har mennesker så god brug af massage, som gravide kvinder.
Når maven vokser og vægten forskydes fremad, bliver kroppens muskler hårdt belastet. Dertil kommer store ændringer i hormonbalancen, der bl.a. gør leddene (særligt i bækkenet) mere smidige. Altså en slags falsk hypermobilitet.
Så at lægge sig til rette til en god omgang graviditetsmassage kan gøre underværker for mange vordende mødre.

Særligt senere i graviditeten begynder de ømme muskler og led at værke – men allerede i de tidlige stadier kan man opleve symptomer som kvalme, træthed, ødemer og meget andet.
Alle disse ikke-muskulære problemer kommer mange af mine klienter for at få lindret med akupunktur.

Flere gravide vælger også akupunktur under graviditeten, når de skal holde f.eks. smerter, allergi eller hovedpine/migræne nede. Simpelthen for at slippe for den syntetiske medicin, de plejer at bruge, mens barnet udvikler sig i maven.

Også til barnet

Efter en vellykket graviditet og fødsel, er det også værd at overveje en gang massage. Den trætte mor, hvis krop stadig normaliserer sig efter graviditeten, kan selvfølgelig trænge nok så meget. Men overvej også om massage er en idé til det lille, nye barn.

Mange kolikbørn viser sig at have problemer med fordøjelsen, ofte pga. luft i tarmene. Det kan i de fleste tilfælde afhjælpes af en dygtig behandler.
Det er en sand fornøjelse at se den meget hurtige transformation, der sker.
Fra røde ansigter, spændte maver og masser af gråd – til endelig at få afslapning og ro.

Faktisk er teknikken ret simpel, og booker du som forælder en behandling til din baby, lærer jeg dig også at udføre massagen selv.
Du kan så derefter selv kan hjælpe dit barn, når fordøjelsen driller.

Se mere om baby massage.

gravid massage afslappet baby

Erfaren behandler

Jeg har udført massage til gravide i mange år, og underviser i det på MassageAkademiet. Du kan altså være sikker på at være i trygge hænder i min klinik. Kontakt mig evt. inden du booker din tid, hvis du på nogen måde skulle være i tvivl om, hvor vidt massage vil være den rigtige behandling for dig.

Skulle du have lyst til en omgang gravid-massage eller anden behandling, kan du følge dette link til bestilling:

Booking